Pâine de grâu crăpată II
Cracked pâine de grâu II ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 257 calorii. Mergeți la magazin și ridicați făină, melasă, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 72 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Miere Pâine Integrală De Grâu: Grâu Crăpat, pâine de grâu crăpată, și Pâine De Grâu Crăpată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, aduceți apa la fierbere. Se amestecă grâul crăpat și se fierbe timp de 10 minute; lăsați să se răcească până la călduță. Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Se toarnă amestecul de grâu crăpat într-un castron mare. Amestecați untul, sarea, melasa, mierea, laptele, amestecul de drojdie, făina integrală de grâu și 2 căni de făină de pâine; amestecați bine pentru a combina. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare.
Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 10 minute. Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în două bucăți egale și formați-l în pâini.
Așezați pâinile în două tigăi de pâine de 9x5 inci ușor unse. Acoperiți pâinile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 de grade 30 până la 35 de minute sau până când pâinile sună goale când sunt apăsate pe partea de sus și de jos. Se răcește pe rafturi.