Pâine de fulgi de ovăz pecan
Pâine de ovăz pecan este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 16 porții. O porție conține 148 de calorii, 4 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. Un amestec de lapte praf degresat, unt, nuci pecan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâinea cu banane cu nuci de ovăz și nuci pecan pentru Ziua Națională a fulgilor de ovăz, Pâine cu nuci pecan și Dovleac și Pâine pentru mic dejun.
Instrucțiuni
În tava mașinii de pâine, puneți primele opt ingrediente în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea de bază pentru pâine. Alegeți culoarea crustei și dimensiunea pâinii, dacă sunt disponibile.
Coaceți conform instrucțiunilor mașinii de pâine (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină dacă este necesar). Chiar înainte de frământarea finală (mașina dvs. poate semnala acest lucru), adăugați nucile pecan.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "