Pâine de foc cu brânză
Pâinea de foc cu brânză este o lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 448 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 176 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de cheddar, unt, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Mese De Foc, Bonfire of The Cranberries, și Scoarță De Foc Înapoiată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Cerneti ingredientele uscate intr-un castron mare si faceti o fantana mare la mijloc.
Combinați untul topit și laptele, apoi turnați în fântână.
Se amestecă cu un aluat moale.
Praf suprafața de lucru cu făină.
Adăugați cea mai mare parte a cheddarului, 2 linguri de semințe de dovleac și ardeii tocați în aluat. Frământați ușor pentru a combina pe suprafața făinoasă. Împărțiți-vă în opt bucăți și formați-le în runde aspre cu două lățimi de deget adânc.
Puneți bucățile una lângă alta pe o foaie de copt înmuiată, împrăștiați restul de cheddar și semințe de dovleac deasupra și coaceți timp de 30 de minute până se rumenesc și brânza clocotește. Se răcește pe o grătar și se mănâncă cât este cald. Poate fi înghețat în acest moment. Pentru a reîncălzi, înfășurați bine pâinea în folie și coaceți la 200C/180C ventilator/gaz 6 Timp de aproximativ 30 de minute.