Pâine De Dovleac Cu Unt De Arahide

Pâine De Dovleac Cu Unt De Arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea de dovleac cu unt de arahide. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 166 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine De Dovleac Cu Unt De Arahide, Granola Cu Unt De Arahide-Pâine Cu Dovleac, și Pâine Cu Ciocolată Cu Dovleac Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara. Într-un alt castron, combinați dovleacul, ouăle, uleiul, apa și untul de arahide. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă în două unse 9-in. x 5-în. tigăi de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
3
Se coace la 350 de minute pentru 60-70 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții32
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista