Pâine De Dovleac Cu Unt De Arahide

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați pâinea de dovleac cu unt de arahide. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 166 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine De Dovleac Cu Unt De Arahide, Granola Cu Unt De Arahide-Pâine Cu Dovleac, și Pâine Cu Ciocolată Cu Dovleac Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara. Într-un alt castron, combinați dovleacul, ouăle, uleiul, apa și untul de arahide. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Se toarnă în două unse 9-in. x 5-în. tigăi de pâine.
Se coace la 350 de minute pentru 60-70 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi.