Pâine De Dovleac
Pâinea de dovleac este o vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 16 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 185 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 111 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant cu aromă de vanilie jell-O, zahăr, praf de copt calumet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Pâine de bere de dovleac cu dovleac și unt de miere pentru # FallFest, Pâine Organică De Dovleac EVOO Cu Topping De Semințe De Dovleac, și Piure De Dovleac Proaspăt De Casă Și Pâine De Dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă făina, amestecul de budincă uscată, praful de copt, condimentele și bicarbonatul de sodiu; pus deoparte.
Bateți untul, zahărul și dovleacul într-un castron mare. Se amestecă în ouă.
Adăugați amestecul de făină; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Se toarnă în tigaie de pâine de 8x4 inci pulverizată cu spray de gătit; deasupra cu nuci.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 5 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată, acoperind lejer cu folie în ultimele 20 de minute. Pâine rece în tigaie 10 min.
Scoateți din tigaie în grătar; se răcește complet.