Pâine De Cireșe
Pâinea de cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. O porție conține 441 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de lapte, suc de cireșe, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Pâine dulce de cireșe moi cu glazură de cireșe-migdale, Pâine De Nuci De Cireșe, și Pâine de nuci de cireșe {Pat ' s s}.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Bateți împreună ouăle, scurtarea, laptele, sucul de cireșe și extractul de vanilie într-un bol până când sunt amestecate uniform; deoparte. Amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un bol mare separat; faceți o fântână în centrul amestecului de făină.
Se toarnă amestecul de suc de cireșe în fântână și se amestecă doar până se combină. Îndoiți cireșele.
Se toarnă aluatul într-o tigaie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până devine auriu și partea superioară revine când este presată ușor, aproximativ 1 oră. Se lasă să se răcească complet pe un suport de sârmă înainte de tăiere pentru a servi.