Pâine De Ciocolată Mexicană

Pâine De Ciocolată Mexicană
Rețeta pâine de ciocolată mexicană ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 335 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă de pachete, migdale albe, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine Mexicană De Carne, Pâine Mexicană De Carne, și Pâine Mexicană De Ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți pâinea: aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Combinați untul, migdalele, zahărul, pudra de cacao, gălbenușurile de ou, scorțișoara, făina și cayenne într-un robot de bucătărie și pulsul pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Pe o suprafață înmuiată, întindeți aluatul într-un dreptunghi de 10 pe 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Întindeți amestecul de cacao peste aluat, lăsând o margine de 1 inch pe una dintre laturile lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Periați marginea curată cu apă. Rotiți bine aluatul într-un jurnal de 18 inci, rostogolindu-se spre marginea curată; prindeți cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt; la frigider până la ferm, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Glisați pergamentul de pe foaia de copt și tăiați bușteanul pe jumătate pe lungime cu un cuțit de bucătar. Glisați înapoi pe foaia de copt și prindeți un capăt împreună cu părțile tăiate orientate spre interior. Răsuciți cele două jumătăți împreună, traversând una peste cealaltă de câteva ori. Strângeți capătul împreună, apoi trageți ușor ambele capete ciupite sub pâine. Acoperiți pâinea ușor cu folie de plastic și puneți-o deoparte într-un loc cald până la îngrășare, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Chefs CuțitChefs Cuțit
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
8
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. descoperiți pâinea și coaceți, rotind foaia de copt la jumătate, până se rumenesc (un termometru introdus în mijloc trebuie să înregistreze 170 de grade F până la 175 de grade F), 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați zahărul și scorțișoara într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Ungeți pâinea caldă cu untul topit și presărați cu o parte din zahărul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Se lasă să se răcească, apoi se presară cu mai mult zahăr scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
4
Încălziți 1/2 cană de apă și laptele într-o cratiță la foc mic până când un termometru înregistrează 100 grade F până la 110 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se scoate de pe foc și se presară drojdia deasupra, apoi se presară cu un vârf de zahăr; deoparte, netulburat, până se spumează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Bateți untul topit, gălbenușul de ou și vanilia în amestecul de drojdie până când sunt combinate. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul rămas, sarea și nucșoara. Faceți o fântână în centru, apoi adăugați amestecul de drojdie și amestecați cu o lingură de lemn pentru a face un aluat gros și ușor lipicios. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată și frământați până când este moale și elastică, aproximativ 6 minute. Formați-vă într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Ungeți un bol mare cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați aluatul, întorcându-vă pentru a acoperi ușor cu untul. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească la temperatura camerei până când aluatul este dublat în dimensiune, aproximativ 1 oră, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
9
Întoarceți aluatul din castron și frământați scurt pentru a elibera excesul de aer; re-formați într-o bilă și reveniți la castron. Ungeți ușor o bucată mare de folie de plastic și așezați-o direct pe suprafața aluatului. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista