Pâine de ceapă II
Pâinea de ceapă II necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 359 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă, ceapă, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Rețete similare includ Mile High Crispy Bacon și ceapă pâine-mașină de pâine, Pâine Cu Brânză De Ceapă (Mașină De Fabricat Pâine), și Mașină De Pâine Caramelizată-Pâine Cu Ceapă.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă.
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
Se amestecă sarea, scurtarea, ceapa tocată, oregano și 2 căni de făină de pâine în amestec de drojdie. Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să crească într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 oră.
Amestecați aluatul pentru a se dezumfla și așezați-l într-o tigaie ușor unsă de 9x5 inci. Acoperiți cu o cârpă umedă și lăsați să crească până când partea superioară a aluatului se află la 1/2 inch de partea superioară a tigaiei, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
După ce pâinea a crescut, aranjați felii de ceapă deasupra pâinii.
Se toarnă untul topit peste felii și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie să se răcească pe un suport de sârmă.