Pâine de ceai cu dovleac și ghimbir
Pumpkin & ginger teabread este o farfurie care servește 10. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 363 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 860 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, miere limpede, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cupcakes cu ghimbir de dovleac cu glazură de brânză cremă de ghimbir, Plăcintă cu dovleac cu ghimbir cu cremă de ghimbir, și Plăcintă cu dovleac cu ghimbir cu cremă de ghimbir.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C/ gaz 4 / ventilator 160C. unt și tapetați baza și două laturi lungi ale unei cutii de pâine de 1,5 kg cu o fâșie de hârtie de copt.
Se amestecă untul, mierea și oul și se amestecă dovleacul sau dovlecelul. Apoi amestecați zahărul, făina și ghimbirul.
Se toarnă în cositorul pregătit și se presară blatul cu zahărul demerara.
Coaceți timp de 50-60 de minute, până când a crescut și maro auriu. Se lasă în formă timp de 5 minute, apoi se întoarce și se răcește pe un suport de sârmă.
Serviți felii groase și unt.