Pâine De Carne În Stil Italian

Pâine De Carne În Stil Italian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de carne în stil Italian. Această rețetă servește 8. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 368 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Dacă aveți la îndemână apă, condimente, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine De Carne În Stil Italian, Pâine De Carne De Curcan În Stil Italian, și Pâine De Carne Italiană.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Se pulverizează vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În castron mare, bateți ouăle. Se amestecă sosul de paste, pesmetul, ceapa, condimentul Italian, sarea și carnea de vită până se omogenizează bine. Apăsați amestecul în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Sos De PasteSos De Paste
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul pâinii citește 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Între timp, faceți ambele pungi de piure de cartofi conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind lapte, apă fierbinte și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
4
Lingurați orice exces de sucuri din vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Întindeți piureul de cartofi peste pâinea de carne; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când blatul începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista