Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de carne în stil Italian. Această rețetă servește 8. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 368 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Dacă aveți la îndemână apă, condimente, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pâine De Carne În Stil Italian, Pâine De Carne De Curcan În Stil Italian, și Pâine De Carne Italiană.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 diametru F. Se pulverizează vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În castron mare, bateți ouăle. Se amestecă sosul de paste, pesmetul, ceapa, condimentul Italian, sarea și carnea de vită până se omogenizează bine. Apăsați amestecul în fundul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Sos De Paste
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul pâinii citește 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, faceți ambele pungi de piure de cartofi conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind lapte, apă fierbinte și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Lingurați orice exces de sucuri din vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Întindeți piureul de cartofi peste pâinea de carne; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativ
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când blatul începe să se rumenească.