Pâine De Carne Taco
Taco Meat Loaf durează aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 220 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ceapă, condimente taco și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine De Carne Taco, Pâine De Carne Taco, și Pâine De Carne Taco Gătită Lent.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine. Apăsați într-un 9-in uns. x 5 inch. tigaie.
Coaceți, neacoperit, la 350 de calorii timp de 1-1/2 ore sau până când nu rămâne roz și un termometru pentru carne citește 160 de calorii.
Serviți cu salsa, smântână, brânză și măsline, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.