Pâine de carne Reuben

Pâine de carne Reuben
Reuben Meat Loaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 644 de calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 2,57 USD per porție, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de carne de vită delicată, brânză elvețiană, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Reuben Meat Loaf, Reuben Loaf și Rose's Reuben Loaf.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați oul, ceapa și laptele. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați pesmet; amestecați ușor. Pe o bucată de folie rezistentă, tamponați amestecul de carne de vită într-un 8-inch. x 6 inchi. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Întindeți muștar peste pâine până la 1 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Strat cu varză murată, șase felii de corned beef și 1/2 cană brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Carne De VităCarne De Vită
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
5
Rulați stilul de jeleu, începând cu o latură scurtă și decojind folia în timpul rulării. Sigilați cusătura și capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Puneți pâinea de carne cu cusătura în jos într-o bucată mică de 1 litri. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 25 de minute. Acoperiți cu carne de vită rămasă și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Coaceți încă 5 minute sau până când nu rămâne roz și un termometru pentru carne arată 160°. Folosind două spatule mari, transferați cu atenție pâinea de carne pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Friptura funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon și Zinfandel. Friptura va funcționa cu multe vinuri roșii. Vă recomandăm ceva îndrăzneț și fructat, precum un Cabernet Sauvignon sau Zinfandel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista