Pâine De Carne Prăjită La Oală
Pâinea de carne prăjită la oală durează aproximativ 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Un amestec de cartofi, lapte evaporat, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 49%. Rețete similare includ Crock Pot Pâine De Carne, Pâine De Carne, și Cea Mai Bună Pâine De Carne.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați lapte, ketchup, firimituri de biscuiți, sos Worcestershire, sare și piper.
Adăugați carne de vită măcinată. Formați amestecul de carne într-un 8-in. x 4 inch. oval; loc într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt.
Așezați ceapa, cartofii, morcovii și ardeiul verde în jurul pâinii.
Se acopera si se coace la 350 CP timp de 1-1 / 4 ore. Descoperiți; coaceți cu 15 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne introdus în pâinea de carne citește 160 de calorii.
Garnisiți legumele cu pătrunjel.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.