Pâine De Carne Marocană
Pâinea de carne marocană este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 10 porții. O porție conține 39 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de coajă de lămâie, cayenne, amestec principal de carne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Pâine De Carne Marocană, Marocan Spice Rub (Pentru Miel Și Alte Carne), și Cel Mai Bun Vreodată Meat Loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.aburiți o tigaie de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Puneți amestecul de carne într-un castron mare; adăugați scorțișoară, ghimbir, turmeric, chimen și cayenne, dacă doriți.
Se amestecă ușor, dar bine cu degetele. Formați carnea într-o pâine de 5 pe 7 inci și transferați-o în tigaie unsă.
Coaceți pâinea 30 de minute; se toarnă 1/2 cană bulion în tigaie. Continuați să coaceți până când un termometru pentru carne introdus în centru citește 71°, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Scoateți pâinea de carne într-un platou, cortul cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Se toarnă bulion într-o oală; adăugați roșii și stafide. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute. Se amestecă coaja; se condimentează cu sare și piper.
Feliați pâinea de carne și serviți, trecând sosul pe lateral.