Pâine De Carne Glazurată
Pâinea de carne glazurată necesită în jur 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 100 și costă 13 cenți pe porție. O porție conține 56 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, suc de roșii, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pâine De Carne Glazurată, Pâine De Carne Glazurată Fără Gluten, și Rețetă de pâine cu carne de miel glazurată Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În mai multe boluri mari, combinați ovăzul, sarea, piperul, ceapa, ouăle și laptele sau sucul de roșii.
Presărați carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Se modelează în pâini de dimensiunea dorită și se așează în tigăi de copt puțin adânci.
Se coace la 350 de minute pentru 30 de minute.
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele glazurii; se întinde uniform pe vârfurile pâinilor.
Coaceți timp de aproximativ 1 oră mai mult sau până când nu mai rămâne roz și un termometru pentru carne citește 160. (Pâinile de două kilograme vor trebui să se coacă timp de 1-1 / 2 ore sau până când nu mai rămâne roz și un termometru pentru carne citește 160 <url>.)