Pâinea de carne din sud-vest și cartofii copți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 486 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ovăz rotund măcinat, obișnuit, porumb cu miez întreg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pâine De Carne Din Sud-Vest, Pâine De Carne La Cuptor Wellington, și Pâine De Carne De Curcan Cu Piure De Cartofi Și Fasole Verde.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mare; se amestecă bine. Formați amestecul de carne într-o pâine de 9 x 4 inci pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Bol
3
Ungeți ketchup-ul peste pâinea de carne. Aranjați cartofii în jurul pâinii de carne pe tigaia broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
4
Coaceți la 375 timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Lăsați pâinea de carne să stea cu 10 minute înainte de feliere. Împărțiți cartofii pe jumătate pe lungime; se acoperă cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Cartofi
Carne
6
Presărați cu arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic
7
Notă: pentru a pregăti pâinea de carne în avans, modelați amestecul de carne de vită măcinată într-o pâine, înfășurați în folie de plastic rezistentă și congelați. Decongelați peste noapte la frigider; coaceți conform instrucțiunilor de mai sus.