Pâine De Carne De Curcan În Stil Italian

Pâine De Carne De Curcan În Stil Italian
Pâinea de carne de curcan în stil Italian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oregano, sare, pâine sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Carne În Stil Italian, Pâine De Carne În Stil Italian, și Pâine De Carne Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie de copt cu folie și ceață cu spray de gătit. Puneți pâinea împreună cu laptele într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PâinePâine
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Adăugați curcan, parmezan, pătrunjel, ouă, sare, ceapă și usturoi Pudre, oregano și 2 linguri. ketchup la castron; se amestecă bine. Formați într-o pâine de 9 pe 5 inci pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Ardei Galben Dulce FeliatArdei Galben Dulce Feliat
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Întindeți ketchup-ul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Borcan Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, NescurcateBorcan Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei, Nescurcate
4
Coaceți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul pâinii de carne înregistrează 74°, 45 până la 50 de minute. Rândul său, broiler la mare și broil meat loaf la exterior clare, 1 la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Pui BroilerPui Broiler
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere și servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista