Pâine De Carne Cu Trei Carne
Trei carne de carne necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.41 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 430 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime per portie. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat, morcovi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Rulou De Carne Siciliană - Fleică Ușoară, Chiftele mai sănătoase, mai ușoare, cu jumătate de carne sau fleică, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci.
Puneți ceapa și morcovii într-o cratiță și turnați bulionul de vită. Aduceți la fierbere la foc mediu și reduceți focul la foc mic; gătiți, amestecând des, până când legumele sunt fragede, aproximativ 8 minute. Puneți legumele și bulionul deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle și amestecați pesmetul, busuiocul, sarea și piperul negru. Lăsați amestecul să stea timp de 5 minute pentru a umezi firimiturile și amestecați ușor în cârnați de curcan, carne de vită și carne de porc.
Se amestecă ceapa gătită, morcovii și bulionul de vită.
Așezați amestecul în tigaia pregătită pentru pâine. Într-un bol, amestecați supa de roșii, oțetul balsamic și muștarul Dijon împreună și întindeți amestecul peste pâinea de carne.
Coaceți până când pâinea nu mai este roz în centru și un termometru pentru carne citit instantaneu citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), aproximativ 1 1/2 ore.