Pâine De Brioșă Engleză
Pâinea de brioșă engleză este o vegetarian pâine. Această rețetă face 32 de porții cu 122 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, bicarbonat de sodiu, făină de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine De Brioșă Engleză, Pâine De Brioșă Engleză, și Pâine De Brioșă Engleză.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, drojdie, zahăr, sare și bicarbonat de sodiu.
Adăugați lapte cald și apă; bateți la viteză mică timp de 30 de secunde, răzuind bolul ocazional. Bateți la înălțime timp de 3 minute.
Se amestecă făina rămasă (aluatul va fi rigid). Nu frământați. Unsoare două 8-in. x 4-în. tigăi de pâine.
Presărați tigăile cu făină de porumb. Puneți aluatul în Tigăi și presărați făină de porumb deasupra. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Se coace la 375 la 35 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți imediat din tigăi și răciți-le pe rafturile de sârmă. Felie și pâine prăjită.