Pâine De Bază Cu Brânză De Bere

Pâinea de bază cu brânză de bere este o vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Sare Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-puteți face pâine de bere acasă cu luarea noastră la fel, și Mărturisirea # 124: sunt periculos cu brânză ... brânză și arpagic pâine de bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional. Se amestecă piperul și usturoiul; gatiti 1 minut.
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare, amestecând cu un tel; faceți o fântână în centrul amestecului.
Adăugați amestecul de ceapă, brânza și berea în amestecul de făină, amestecând doar până la umezeală.
Puneți aluatul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inch acoperită cu spray de gătit.
Stropiți 1 lingură de unt peste aluat.
Coaceți la 375 timp de 35 de minute.
Stropiți restul de 1 lingură de unt peste aluat.
Coaceți încă 25 de minute sau până când se rumenesc adânc și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.
Pâine de bere cu mere-Cheddar:înlocuiți 1/2 cană de ceapă tocată cu ceapă.
Așezați 1/2 cană măr de gala decojit mărunțit în prosoape de hârtie; strângeți până abia umed. Gatiti ceapa si marul in ulei la foc mediu timp de 7 minute. Substitut 1 cană mărunțită extrasharp brânză Cheddar alb pentru Monterey Jack. Înlocuiți 1 (12 uncii) sticlă de cidru tare pentru lager.