Pâine cu șuncă și spanac
Pâinea cu șuncă și spanac necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 2,35 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 487 de calorii , 25 g de proteine și 24 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți șuncă, spanac, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 57% . Acest scor este solid. Pâine cu șuncă , Pâine cu șuncă și Pâine cu șuncă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, procesați șunca până când este tocată sau măcinată.
Transferați într-un castron mediu; adauga maioneza, mustar si fistic.
Amesteca bine; pus deoparte. Clătiți spanacul în apă rece. Gătiți într-o tigaie mare, cu doar apă lipită de frunze până când este moale; scurgere.
Intr-un robot de bucatarie, proceseaza spanacul, crema de branza, laptele si mararul pana se omogenizeaza; pus deoparte.
Tăiați pâinea în jumătate pe lungime; scobiți sus și jos, lăsând un 1/2-in. coajă. (Aruncați pâinea îndepărtată sau păstrați-l pentru o altă utilizare.)
Întindeți amestecul de spanac în jumătățile superioare și inferioare de pâine. Împachetați amestecul de șuncă în jumătatea inferioară, formând ușor. Înlocuiți blatul pâinii și înfășurați strâns cu folie. Răciți timp de cel puțin 2 ore.