Pâine Cu Usturoi Brânză

Pâine Cu Usturoi Brânză
Pâine usturoi Cheesy ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 265 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pâine, brânză Cheddar ascuțită, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 32%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pâine Cu Usturoi Brânză, Pâine Cu Usturoi Brânză, și Pâine Cu Usturoi Brânză.

Instrucțiuni

1
Se amestecă maioneza, brânza, ceapa și usturoiul; se întinde pe jumătăți de pâine, dacă se dorește, se presară pătrunjel și boia. Înfășurați fiecare jumătate în folie. Se dă la frigider timp de 1-2 ore sau se congelează. Desfaceți și așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Coaceți la 400 de euro timp de 8-10 minute (20-25 de minute dacă este congelat) sau până când se umflă, dar nu se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se taie în felii.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Pâine cu usturoi brânză în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Revista