Pâine Cu Tigaie De Ovăz Cu Ierburi
Pâinea de ovăz cu ierburi ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 20. O porție conține 130 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacerea Pâinii: Pâine Cu Aluat Cu Ierburi, Pâine Cu Ierburi, și Firimituri De Pâine Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, turnați apă clocotită peste cereale.
Se lasă să stea până când amestecul se răcește la 120 -130 -130, amestecând ocazional.
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 căni de făină, zahăr, drojdie și sare. Bateți în amestec de ovăz până se umezește.
Adăugați ou. Bateți la viteză medie timp de 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat rigid.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Puneți aluatul în jos. Apăsați aluatul într-un 13-in uns. x 9-în. tigaie de copt. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Ungeți cu 4 linguri de unt topit.
Se coace la 375 la 15 minute.
Combinați brânza, busuiocul, usturoiul praf și oregano; se presară peste pâine.
Coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până se rumenesc.