Pâine Cu Prune De Dovlecei
Pâinea cu prune de dovlecel este o pâine care servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără lactate și lacto ovo are 192 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită dovlecei, făină, făină și sare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Saut Dovlecel Cu Rosii Prune, Saut dovlecel cu rosii prune, și Pâine Cu Prune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați 2 tigăi de pâine cu hârtie pergament sau pulverizați cu spray de gătit.
Bateți dovleceii, uleiul, 1 cană zahăr alb, zahăr brun, ouă și extract de vanilie împreună într-un castron până se amestecă bine.
Combinați făina universală, făina integrală de grâu, bicarbonatul de sodiu, sarea, 1 linguriță de scorțișoară și praful de copt împreună într-un castron separat. Amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de dovlecei până când aluatul este doar combinat; pliați în prune.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Se amestecă 1 lingură de zahăr alb și 1 linguriță de scorțișoară împreună într-un castron mic; se presară peste aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.