Pâine Cu Piersici
Pâinea de piersici ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 240 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. 467 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, nuci, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâine Cu Piersici, Pâine Cu Piersici, și Pâine de piersici cu nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 8 x 4 inch.
Într-un castron mare, bateți ușor ouăle. Se amestecă zahărul, uleiul și vanilia.
Adăugați făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare și scorțișoară; se amestecă doar pentru a se combina. Se amestecă piersicile și nucile.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când un tester introdus în centru iese curat.