Pâine Cu Parmezan

Pâine Cu Parmezan
Pâinea cu parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Pâine Cu Parmezan, Parmezan Herb Usturoi Pâine, și Parmezan-Pâine Cu Biscuiți Din Plante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați drojdia peste apă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Lăsați să stea câteva minute, apoi amestecați și dizolvați drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați zahăr, sare, margarină, 1/2 cană parmezan, oregano și 3 căni de făină. Bateți la viteză mică timp de 2 minute. Bateți în restul făinii; acoperiți vasul cu o foaie de hârtie de ceară și un prosop de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Lăsați să se ridice într-un loc cald 45 de minute sau până când se dublează volumul.
5
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o caserolă rotundă, de 2 litri. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
6
Se amestecă aluatul timp de 1/2 minut. Transformați aluatul în caserolă.
7
Se presară cu restul de 1 lingură de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista