Pâine Cu Nuci De Curmale Portocalii
Nevoie de o pâine vegetariană? Pâinea cu nuci de curmale portocalii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 149 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați portocale, ouă, curmale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Bare de alimentare pentru Date și piulițe, Pâine Cu Nuci De Curmale Portocalii, și Pâine Cu Curmale Portocalii.
Instrucțiuni
Pentru pâine, puneți ouă, unt, zahăr, bucăți de portocale și curmale în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și procesați cu mișcări de pornire/oprire până când se toacă fin.
Scoateți într-un castron mare.
Într-un castron separat, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă în amestecul de portocale și se amestecă până se combină bine. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă aluatul în 9-in uns. x 5-în. tigaie de pâine.
Se coace la 325 la 1 oră sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Dacă pâinea începe să se întunece, acoperiți cu folie în ultimele minute de coacere.
Între timp, pentru sos, încălziți sucul de portocale și zahărul până când zahărul s-a dizolvat. Când pâinea iese din cuptor, faceți găuri cu o scobitoare și turnați încet sosul deasupra.
Lăsați să stea 15 minute înainte de a scoate din tigaie. Se răcește pe un suport de sârmă.