Pâine Cu Lămâie Cu Gheață

Pâine Cu Lămâie Cu Gheață
Nevoie de o desert vegetarian? Pâinea cu lămâie cu gheață ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, lămâi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 64 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine De Ceai Cu Gheață Cu Lămâie, Pâine cu lămâie cu gheață și un cadou, și Cupcakes cu ceai cu gheață Vegan cu glazură de ceai cu gheață cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Pentru a face coaja de lămâie confiată: umpleți două cratițe mici până la medii cu 1 litru de apă și puneți la fiert la foc mare. Într-un castron mare se prepară o baie de gheață prin umplerea cu apă rece și cuburi de gheață. Veți dori ca baia dvs. de gheață să fie suficient de mare pentru a vă găzdui strecurătoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Folosind un cojitor de legume îndepărtați fâșiile lungi de coajă de lămâie de la 3 lămâi, cap la cap. Săpați-vă cojitorul în adâncime pentru a evita miezul. Tăiați coaja în benzi subțiri cu un cuțit de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Când apa fierbe, adăugați coaja în oala # 1 blanch timp de 20 de secunde. Tulpina coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Așezați strecurătoarea în baia de gheață (astfel încât coaja să rămână conținută) clătiți și reumpleți vasul #1 cu încă un litru de apă și readuceți vasul la fierbere. Repetați procesul alternând între Pot # 1 și Pot #
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Veți albi coaja în total de cinci ori.
6
Odată ce procesul de albire este complet, combinați o cană de apă și o cană de zahăr într-una din vasele curate. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Se adaugă coaja și se fierbe timp de 20 de minute.
8
Se ia de pe foc pentru a se răci.
9
Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 8,5 inci. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament. Într-un castron mare amestecați făina, praful de zară, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
În vasul unui mixer cu suport, folosind accesoriul cu palete, bateți untul și zahărul pe mediu până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați coaja de lămâie și amestecați până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
12
Într-un castron mic combinați sucul de lămâie, apa și vanilia. Alternează adăugarea amestecului lichid și a amestecului uscat la amestecul de unt începând și terminând cu amestecul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Se amestecă până se combină bine, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
14
Adăugați ouă, pe rând, amestecând până când sunt combinate. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite și coaceți timp de 45-60 de minute sau până când testerul de tort iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
În timp ce pâinile se coc, folosiți o furculiță pentru a îndepărta coaja de lămâie confiată din sirop. Puneți coaja deoparte pe un castron sau farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Adăugați sucul unei lămâi în siropul rezervat de coajă de lămâie confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
17
Bateți până se dizolvă zahărul, încălziți la flacără mică amestecând pentru a topi orice zahăr cristalizat, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
18
Se răcește pâinile terminate în tigaie timp de 10 minute, apoi se inversează pe grătar așezat peste o foaie de copt. Pentru a ușura absorbția siropului, faceți mai multe prăjituri împrăștiate uniform cu tester de tort . Puneți aproximativ 1/8 dintr-o cană de sirop de lămâie peste fiecare pâine și lăsați să se răcească aproximativ 5 minute. Flip pâini face intepaturi la partea de sus, apoi lingura un alt 1/8 ceasca de sirop de lamaie pe fiecare pâine și se lasă să se răcească complet. Siropul rămas poate fi păstrat la frigider într-un recipient etanș timp de câteva zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
19
Într-un castron mediu, amestecați zahărul cofetarilor, sucul de lămâie și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
20
Se toarnă glazura peste vârfurile de prăjituri de lămâie răcite, permițându-i să picure pe părți. Se acoperă imediat cu coaja de lămâie confiată. Magazin acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista