Pâine Cu Lămâie Cu Gheață
Nevoie de o desert vegetarian? Pâinea cu lămâie cu gheață ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, lămâi, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 64 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine De Ceai Cu Gheață Cu Lămâie, Pâine cu lămâie cu gheață și un cadou, și Cupcakes cu ceai cu gheață Vegan cu glazură de ceai cu gheață cu lămâie.
Instrucțiuni
Pentru a face coaja de lămâie confiată: umpleți două cratițe mici până la medii cu 1 litru de apă și puneți la fiert la foc mare. Într-un castron mare se prepară o baie de gheață prin umplerea cu apă rece și cuburi de gheață. Veți dori ca baia dvs. de gheață să fie suficient de mare pentru a vă găzdui strecurătoarea.
Folosind un cojitor de legume îndepărtați fâșiile lungi de coajă de lămâie de la 3 lămâi, cap la cap. Săpați-vă cojitorul în adâncime pentru a evita miezul. Tăiați coaja în benzi subțiri cu un cuțit de tăiat.
Când apa fierbe, adăugați coaja în oala # 1 blanch timp de 20 de secunde. Tulpina coaja.
Așezați strecurătoarea în baia de gheață (astfel încât coaja să rămână conținută) clătiți și reumpleți vasul #1 cu încă un litru de apă și readuceți vasul la fierbere. Repetați procesul alternând între Pot # 1 și Pot #
Veți albi coaja în total de cinci ori.
Odată ce procesul de albire este complet, combinați o cană de apă și o cană de zahăr într-una din vasele curate. Se amestecă până se dizolvă zahărul.
Se adaugă coaja și se fierbe timp de 20 de minute.
Se ia de pe foc pentru a se răci.
Preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 8,5 inci. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament. Într-un castron mare amestecați făina, praful de zară, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
În vasul unui mixer cu suport, folosind accesoriul cu palete, bateți untul și zahărul pe mediu până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați coaja de lămâie și amestecați până când se combină.
Într-un castron mic combinați sucul de lămâie, apa și vanilia. Alternează adăugarea amestecului lichid și a amestecului uscat la amestecul de unt începând și terminând cu amestecul uscat.
Se amestecă până se combină bine, răzuind părțile laterale după cum este necesar.
Adăugați ouă, pe rând, amestecând până când sunt combinate. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite și coaceți timp de 45-60 de minute sau până când testerul de tort iese curat.
În timp ce pâinile se coc, folosiți o furculiță pentru a îndepărta coaja de lămâie confiată din sirop. Puneți coaja deoparte pe un castron sau farfurie.
Adăugați sucul unei lămâi în siropul rezervat de coajă de lămâie confiată.
Bateți până se dizolvă zahărul, încălziți la flacără mică amestecând pentru a topi orice zahăr cristalizat, dacă este necesar.
Se răcește pâinile terminate în tigaie timp de 10 minute, apoi se inversează pe grătar așezat peste o foaie de copt. Pentru a ușura absorbția siropului, faceți mai multe prăjituri împrăștiate uniform cu tester de tort . Puneți aproximativ 1/8 dintr-o cană de sirop de lămâie peste fiecare pâine și lăsați să se răcească aproximativ 5 minute. Flip pâini face intepaturi la partea de sus, apoi lingura un alt 1/8 ceasca de sirop de lamaie pe fiecare pâine și se lasă să se răcească complet. Siropul rămas poate fi păstrat la frigider într-un recipient etanș timp de câteva zile.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul cofetarilor, sucul de lămâie și vanilia până se omogenizează.
Se toarnă glazura peste vârfurile de prăjituri de lămâie răcite, permițându-i să picure pe părți. Se acoperă imediat cu coaja de lămâie confiată. Magazin acoperit.