Pâine cu dovlecei și ciuperci
Pâinea cu dovlecei și ciuperci ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 168 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci de castane, făină tare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tartă cu dovlecei, ciuperci și mozzarella, Pâine cu dovlecei, cartofi și cheddar, și Pâine Cu Ciuperci Savuroase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți dovleceii răzuți într-o strecurătoare și presărați cu 1 linguriță de sare. Lăsați să stea 20 de minute, apoi, folosind mâinile, stoarceți cât mai mult din umiditate. Clătiți bine dovleceii, apoi strângeți din nou.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie și gătiți ceapa și usturoiul timp de 4 minute până se înmoaie.
Adăugați ciupercile și gătiți încă 4 minute până se înmoaie și se rumenesc, apoi adăugați dovleceii și gătiți încă 2 minute. Se strecoară bine și se lasă deoparte să se răcească; aruncați lichidul.
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Așezați făina într-un bol mare de amestecare, amestecați drojdia, uleiul și sarea rămase, busuiocul și amestecul de dovlecei.
Se amestecă bine pentru a combina. Faceți o fântână în centru și adăugați 125 ml apă fierbinte manual.
Se amestecă bine pentru a forma un aluat ușor lipicios. Frământați pe o suprafață făinoasă timp de aproximativ 10 minute, apoi formați-o într-o bilă și așezați-o pe o foaie de copt unsă.
Aplatizați ușor bila de aluat cu palma mâinii și acoperiți-o ușor cu folie alimentară unsă. Se lasă să crească într-un loc cald timp de 25-30 de minute până la dublarea dimensiunii.
Ungeți partea superioară a aluatului cu puțină apă, apoi presărați cu sarea de mare și coaceți timp de 40 de minute până devin aurii. Se lasă să se răcească pe o grătar înainte de servire.