Pâine cu dovlecei și ciuperci

Pâine cu dovlecei și ciuperci
Pâinea cu dovlecei și ciuperci ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la BBC Good Food are 168 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci de castane, făină tare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Tartă cu dovlecei, ciuperci și mozzarella, Pâine cu dovlecei, cartofi și cheddar, și Pâine Cu Ciuperci Savuroase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți dovleceii răzuți într-o strecurătoare și presărați cu 1 linguriță de sare. Lăsați să stea 20 de minute, apoi, folosind mâinile, stoarceți cât mai mult din umiditate. Clătiți bine dovleceii, apoi strângeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie și gătiți ceapa și usturoiul timp de 4 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ciupercile și gătiți încă 4 minute până se înmoaie și se rumenesc, apoi adăugați dovleceii și gătiți încă 2 minute. Se strecoară bine și se lasă deoparte să se răcească; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Așezați făina într-un bol mare de amestecare, amestecați drojdia, uleiul și sarea rămase, busuiocul și amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Se amestecă bine pentru a combina. Faceți o fântână în centru și adăugați 125 ml apă fierbinte manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
7
Se amestecă bine pentru a forma un aluat ușor lipicios. Frământați pe o suprafață făinoasă timp de aproximativ 10 minute, apoi formați-o într-o bilă și așezați-o pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Aplatizați ușor bila de aluat cu palma mâinii și acoperiți-o ușor cu folie alimentară unsă. Se lasă să crească într-un loc cald timp de 25-30 de minute până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Ungeți partea superioară a aluatului cu puțină apă, apoi presărați cu sarea de mare și coaceți timp de 40 de minute până devin aurii. Se lasă să se răcească pe o grătar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista