Pâine cu curmale de ciocolată II
Chocolate Date Loaf II este o garnitură fără lactate. O porție conține 459 de calorii, 5 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de făină, margarină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum ciocolată cu lapte, pâine cu curmale și nuci, bomboane cu curmale și pâine cu curmale.
Instrucțiuni
Pune curmalele într-un castron mic cu apă clocotită și bicarbonat de sodiu.
Se lasa sa stea pana se raceste. Topiți chipsurile de ciocolată cu margarina într-un castron peste o tigaie cu apă clocotită sau în cuptorul cu microunde. Se amestecă des până se omogenizează.
Într-un castron mediu, bate oul și amestecă zahărul, sarea și vanilia. Se amestecă amestecurile de ciocolată topită și curmale.
Combinați făina și praful de copt și amestecați în amestecul de curmale până când se omogenizează.
Răzuiți într-o tavă unsă cu unsoare de 9 x 5 inci.
Lăsați să stea timp de 20 de minute în timp ce preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Coacem 1 ora in cuptorul preincalzit, pana cand o scobitoare introdusa in coroana painei iese curata. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigaie. Înfășurați în folie de aluminiu și dați la frigider peste noapte, deoarece pâinea se va tăia mai bine în a doua zi.