Cranberry Pumpkin Chip pâine este un lactate gratuit rețetă cu 16 porții. Această pâine are 306 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 13 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Un amestec de cuișoare măcinate, ghimbir măcinat, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Pâine De Afine Cu Portocale, Pâine Cu Banane Cu Merișor Cu Ciocolată, și Pâine Cu Ciocolată Cu Merișor Vesel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi de pâine de 8x4x2 inci și tigăi de făină folosind 2 lingurițe de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Amestecați 2 1/4 căni de făină, zahăr, scorțișoară, bicarbonat de sodiu, ghimbir, nucșoară, cuișoare și sare împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți dovleacul, uleiul și ouăle împreună într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă amestecul de dovleac în amestecul de făină și se amestecă până se combină; pliați afine și chipsuri de ciocolată în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Afine
Dovleac
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
6
Coaceți pâinile în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 50 până la 60 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.