Pâine Cu Ceapă Cu Brânză
Reteta Pull-Apart brânză ceapa pâine ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 189 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o pâine. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, făină, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâine cu ceapă cu brânză, Pâine Cu Ceapă Cu Brânză, și Pâine Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Ungeți o tigaie metalică de 9 pe 4 1/2 inch. Într-o tigaie mare, topiți 1/2 băț de unt necubit; se toarnă 2 linguri de unt topit într-un castron mic și se rezervă.
Adăugați ceapa tocată în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Se amestecă semințele de Mac și se condimentează cu sare și piper. Răzuiți amestecul de ceapă pe o farfurie și dați-l la frigider timp de 5 minute, până se răcește ușor. Se amestecă în Gruyre.
Între timp, într-un robot de bucătărie, pulsează făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați untul cubat și pulsați până când are dimensiunea mazărei mici.
Adăugați zeama și pulsați de 5 sau 6 ori, doar până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine făinată și frământați de 2 sau 3 ori. Bateți sau Rulați aluatul într-un dreptunghi de 2 pe 24 inci.
Întindeți amestecul de ceapă deasupra.
Tăiați aluatul transversal în 10 bucăți. Stivați 9 bucăți de ceapă cu partea în sus, apoi deasupra cu piesa finală, cu partea de ceapă în jos. Așezați cu grijă teancul în tigaia pregătită și periați cu untul rezervat.
Coaceți pâinea în centrul cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, până când este auriu și înviat.
Lăsați pâinea să se răcească cel puțin 15 minute înainte de a o desface și servi.