Pâine Cu Caramel De Ciocolată

Pâinea cu Caramel de ciocolată durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 330 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ouă, batoane de bomboane Calea Lactee, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fast Breads' Bottoms-Up Pinwheels Scorțișoară-Caramel, Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, și Mini pâine de banane din grâu integral cu chipsuri de ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 căni de făină, zahăr, drojdie și sare. Într-o cratiță mică, încălziți smântâna, apa și untul la 120 -130 -130 -130 -130 -130 -130 -130 -130 -130 -130 -130. Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Adăugați ouă și 1/2 cană de făină; bate 2 minute mai mult. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Puneți aluatul în jos; împărțiți în treimi. Pe o foaie de copt unsă, întindeți o porție într-un 16-in. x 10-in. dreptunghi.
Așezați 16 batoane de bomboane pe lungime în două rânduri în jos pe treimea centrală a dreptunghiului.
Pe fiecare parte lungă, tăiați 1-in.- benzi largi în centru până la 1/2 in. de bomboane. Începând de la un capăt, pliați benzi alternante într-un unghi peste barele de bomboane. Ciupiți capetele pentru a sigila și a băga sub. Repetați cu aluatul rămas și batoanele de bomboane. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 1 oră.
Bateți albușul de ou și apa; periați peste împletituri.
Se coace la 375 la 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ballatore Rosso Red Spumante. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
![Ballatore Rosso Roșu Spumante]()
Ballatore Rosso Roșu Spumante
Culoarea vibrantă, rubinie a Ballatore Rosso Red Spumante îl face un vin spumant captivant. Aromele îmbietoare care amintesc de mure și citrice formează un buchet încântător de complex. Bine echilibrat și bogat în caracter varietal, acest vin spumant se reîmprospătează prin combinarea aromelor de zmeură și cireșe, oferind un finisaj clar și curat.În timp ce spumantele sunt savurate în mod tradițional cu deserturi, Ballatore Rosso Red Spumante este un însoțitor elegant și festiv pentru orice ocazie.Alcool: 8.20%