Pâinea cu caise-Pecan ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 2774 calorii, 43G de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $5.96 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pâine Delicioasă De Pecan Cu Caise, Pâine Cu Cireșe-Pecan-Caise, și Biscuiți de pecan de caise cu unt de miere de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați caisul tocat și apa caldă pentru a acoperi într-un castron mare; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți caisul. Se amestecă nuci pecan și 1/2 cană de făină; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric 2 minute; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Combinați restul de 3 1/2 căni de făină, praf de copt, sodă și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Se adaugă la amestecul de unt alternativ cu suc de portocale, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă amestecul de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Caise
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Lingură în 2 pâini unse și făinoase de 8 x 4 inci; lăsați să stea la temperatura camerei 20 de minute.
8
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe o grătar timp de 10 până la 15 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe grătar.