Pâine Cu Brioșă Engleză Cu Stafide
Raisin English Muffin Bread ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 147 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stafide, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scorțișoară stafide Engleză brioșă pâine cu scorțișoară zahăr unt, Scorțișoară Stafide Engleză Muffin Toast, și Pâine De Brioșă Engleză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți un 8-in. x 4-în. tigaie; se presară cu făină de porumb și se lasă deoparte.
Puneți laptele cald într-un castron mic; se adaugă stafidele și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zahărul, sarea, scorțișoara, amestecul de lapte rezervat și 1-1/2 căni de făină. Bateți până se omogenizează, aproximativ 3 minute. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Nu frământați.
Lingură în tigaie pregătită; se presara cu faina de porumb. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Se coace la 375 la 28-33 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Serviți felii de pâine prăjite.