Pâine cu bere și parmezan și salvie
Pâinea cu bere cu parmezan și salvie este o pâine care poate fi folosită pentru 12 persoane. Pentru 47 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 185 de calorii , 5 g de proteine și 6 g de grăsimi . Un amestec de praf de copt, făină, salvie și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Tatălui . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Per total, această rețetă obține un scor nu tocmai extraordinar de 37% . Rețete similare sunt Pâinea cu bere de toamnă , Pâinea cu bere cu cheddar și chili și Pâinea cu bere cu dovleac dulce .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190°C. Într-un bol mic, amestecați primele șase ingrediente cu un tel.
Adăugați berea și 3 linguri de unt topit; amestecați doar până se umezește.
Transferați într-o tavă de chec de 20x10 cm unsă.
Coaceți 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească în tavă 5 minute înainte de a o scoate pe un grătar.