Pâinea cu banane cu Caramel sărat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 166 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână unt, banane, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Caramel Sărat-Budincă De Pâine Cu Banane, Macaroane Cu Banane Cu Caramel Sărat, și Brioșe Cu Nuci De Banane Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptorul de căldură la 350 F. Spray 9x5-inch pâine tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
În castron mediu, amestecați făina, praful de copt și 1/2 linguriță sare; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți 1/2 cană de unt și 1 cană de zahăr brun cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând doar până se combină. Bateți vanilia și bananele până se omogenizează bine. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză mică doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
4
Se toarnă aluatul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute. Rulați cuțitul în jurul marginilor pentru a slăbi pâinea; scoateți din tigaie în raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Scobitori
Cuptor
Cuțit
Tigaie
6
Într-o cratiță mică, încălziți 2 linguri de unt și 1/4 cană de zahăr brun până la fierbere la foc mediu, amestecând constant cu biciul. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
7
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul pudră și 1/4 linguriță sare. Stropiți imediat peste pâine (glazura se va întări rapid).