Pâine Cu Aluat De Stafide
Pâinea cu aluat de stafide ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aluat. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 288 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Un amestec de drojdie activă, extract de vanillan, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Coacerea Pâinii: Pâine Bătută Cu Ierburi, Pâine de stafide pentru iubitorii de stafide, și Pâine Cu Aluat De Rozmarin.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați zahărul alb în laptele cald și presărați drojdia deasupra.
Lăsați să stea 5 minute. Ungeți o tigaie de 9z13 inch.
Împingeți ouăle în amestecul de drojdie.
Combinați făina, sarea și scorțișoara; se amestecă în amestecul de drojdie până se omogenizează.
Întindeți în tigaia pregătită și ungeți blatul cu unt topit.
Lăsați să crească până la dimensiunea dublă, dar nu lăsați-o să treacă peste marginea tigaiei.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți glazura amestecând zahărul cofetarilor, 1 lingură de lapte și extract de vanilie într-un bol mic până la neted.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc deasupra.
Stropiți cu glazura de zahăr., și se răcește înainte de feliere și servire.