Pâine coaptă cu miere și smântână
Pâinea coaptă cu miere și smântână necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 153 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Cap la magazin și ridica rotund pâine țară pâine, CR fra fra fra fra, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Pâine coaptă cu miere și smântână, Panera Pâine Miere Nuc Cremă De Brânză Răspândit, și Pâine cu banane pâine prăjită franceză cu sos de căpșuni și frișcă cu miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați crustele de sus și de Jos din pâinea de pâine, lăsând o rundă groasă de 9 pe 2 inci, cu cruste pe laturi. Unt tăiat părți de pâine și se transferă într-o tigaie de copt de mică adâncime.
Coaceți în mijlocul cuptorului, răsturnând o dată, până se prăjește ușor, aproximativ 20 de minute.
Se amestecă mierea și sucul de lămâie, apoi se întinde deasupra pâinii fierbinți.
Imprastiati uniform cu CR aproxormme fra fra, apoi se lasa sa stea 10 minute.
Coaceți în mijlocul cuptorului până devine auriu, aproximativ 20 de minute.
Se servește fierbinte sau cald, tăiat în pene.