Pâine Cheddar Cu Mere
Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 141 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, măr Granny smith, amestecați și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 22 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cheddar Cu Mere, Pâine De Bere Cu Mere-Cheddar, și Pâine rapidă cu mere și Cheddar.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează numai partea inferioară a tăvii de pâine de 9x5 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați împreună Bisquick mix, zahăr, 1 1/2 căni de brânză și măr. Într-un castron mic, bateți smântâna, laptele și ouăle cu biciul până se omogenizează.
Se adaugă în amestecul de mere, amestecând până se omogenizează.
Coaceți 1 oră; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi pâinea; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.