Pâine Brună Graham Cracker
Graham Cracker pâine maro ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, stafide, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mini Gogoși Graham Cracker Glazurate Cu Zahăr Brun, Pâine Graham Cracker, și Batoane de brânză învârtite cu unt de arahide cu zahăr brun-crustă de Cracker Graham pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie de pâine de 8 x 4 inci cu spray de gătit; praf cu 4 lingurițe firimituri.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și sarea într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Puneți untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează (aproximativ 1 minut). Adăugați treptat 1 cană firimituri; bate până se combină bine (aproximativ 2 minute).
Adăugați oul și bateți 1 minut.
Adăugați melasă și bateți până se combină bine.
Bătând la viteză mică, adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină; bate doar până se omogenizează. Se amestecă stafidele.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar.