Carry tort cu căpșuni și frișcă este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare, unt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Tort Alimentar Înger Cu Căpșuni Și Frișcă, Pufuri cu cremă de ciocolată cu frișcă și căpșuni / Happy Birthday Becca, și Căpșuni și frișcă cu o criză.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-o cratiță mică, combinați untul și laptele. Se încălzește până se topește untul, dar nu se fierbe. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu 1/2 linguriță de sare și 2 căni de zahăr. Se amestecă laptele încălzit, untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în aluat doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți timp de 55 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în coroana tortului iese curat. Se răcește în tigaie cel puțin 15 minute înainte de a scoate și așeza pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Cuțit
Tigaie
6
Într-un bol de amestecare prevăzut cu un accesoriu pentru bici, combinați crema de brânză, zahărul, vanilia și sarea. Bateți la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vanilie
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Bateti
7
Turnați smântâna grea într-un flux constant lent, în timp ce amestecul bate până când amestecul s-a umflat și poate menține un vârf rigid. Nu lăsați-l să se uite granulat, deși. Răzuiți partea inferioară a bolului cu o spatulă ocazional pentru a îndepărta orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
8
Se taie tortul răcit orizontal în trei straturi. Aranjați căpșunile pe stratul inferior cu capetele superioare orientate spre exterior. Completați spațiul rămas cu mai multe fructe de pădure. Se toarna o parte din frisca peste fructe de padure si se raspandeste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Căpșuni
Fructe De Padure
Kilograme De Mure (aproximativ
9
Așezați un alt strat de tort deasupra și repetați procesul.
10
Așezați stratul superior pe tort și acoperiți cu crema rămasă. Aranjați fructele de pădure rămase peste cremă.