Purtați tort cu căpșuni și frișcă

Purtați tort cu căpșuni și frișcă
Carry tort cu căpșuni și frișcă este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 729 calorii. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sare, unt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare includ Tort Alimentar Înger Cu Căpșuni Și Frișcă, Pufuri cu cremă de ciocolată cu frișcă și căpșuni / Happy Birthday Becca, și Căpșuni și frișcă cu o criză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-o cratiță mică, combinați untul și laptele. Se încălzește până se topește untul, dar nu se fierbe. Într-un castron mediu, bateți ouăle cu 1/2 linguriță de sare și 2 căni de zahăr. Se amestecă laptele încălzit, untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în aluat doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 55 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în coroana tortului iese curat. Se răcește în tigaie cel puțin 15 minute înainte de a scoate și așeza pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Într-un bol de amestecare prevăzut cu un accesoriu pentru bici, combinați crema de brânză, zahărul, vanilia și sarea. Bateți la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
7
Turnați smântâna grea într-un flux constant lent, în timp ce amestecul bate până când amestecul s-a umflat și poate menține un vârf rigid. Nu lăsați-l să se uite granulat, deși. Răzuiți partea inferioară a bolului cu o spatulă ocazional pentru a îndepărta orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
8
Se taie tortul răcit orizontal în trei straturi. Aranjați căpșunile pe stratul inferior cu capetele superioare orientate spre exterior. Completați spațiul rămas cu mai multe fructe de pădure. Se toarna o parte din frisca peste fructe de padure si se raspandeste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
Fructe De PadureFructe De Padure
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Așezați un alt strat de tort deasupra și repetați procesul.
10
Așezați stratul superior pe tort și acoperiți cu crema rămasă. Aranjați fructele de pădure rămase peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista