Purcel De Șerbet Fructat

Purcel De Șerbet Fructat
Purcelul de șerbet fructat este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 1 și costă 89 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 605 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați banane, șerbet de zmeură, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumn De Șerbet Fructat, Desert De Șerbet Fructat, și Muffins purcel-duș Virtual pentru Jan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru urechile de purcel, scoateți tulpina din căpșună; tăiați căpșunul în jumătate și lăsați-l deoparte. Pentru bot, apăsați chipsuri miniaturale în felia de banană. Introduceți scobitoarea în partea opusă a bananei; pus deoparte. Pentru picioare, tăiați fante în fiecare marshmallow pentru degetele de la picioare ale purcelului; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
2
Chiar înainte de servire, așezați o lingură de șerbet pe un vas individual de servire; adăugați picioare de marshmallow.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
3
Introduceți urechile de căpșuni ale purcelului și chipsurile de ciocolată pentru ochi. Atașați botul rezervat. Dacă doriți, adăugați un sirop de ciocolată "puddle".
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Căni De Iaurt înghețat Cu Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desertul congelat funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista