Punch hawaian pentru luna de miere

Punch hawaian pentru luna de miere
Rețeta Hawaiian Honeymoon Punch poate fi făcută în aproximativ 3 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 324 de calorii. Pentru 3,97 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de vin spumant, inele de ananas, suc de ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Doar câțiva oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 26%, ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Punch cu șampanie din Hawaii, Cocktail Hawaiian ~ Punch POG și Pizza pentru luna de miere.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Într-un ulcior, combinați sucul de ananas, guava și fructul pasiunii împreună cu romul și amestecați pentru a se amesteca bine. Împărțiți punch-ul între 4 pahare umplute cu gheață. Acoperiți fiecare pahar cu 1//2 cană de șampanie și un inel de ananas pe marginea fiecărui pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
șampanieșampanie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
GuavaGuava
PunchPunch
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Miere De CitriceMiere De Citrice
3
Se ornează cu bile de guava și o umbrelă de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
GuavaGuava

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista