Pumpkin Spice Cake I
Pumpkin Spice Cake I este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 608 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână făină, ienibahar măcinat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Tort moale de dovleac Vegan cu glazură de unt de condimente de dovleac, Tort Dublu De Dovleac Cu Ciocolată Cu Cremă De Unt Cu Condimente De Dovleac, și Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inci. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scortisoara, nucsoara, ienibaharul si ghimbirul. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea, ouăle, zahărul brun și zahărul alb până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în piureul de dovleac. Bateți în amestecul de făină. Se amestecă nucile pecan tocate.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 până la 65 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o grătar și se răcește complet.