Pumpkin Pot De Creme
Pumpkin Pot De Creme este o rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto, cu 6 porții. Acest desert are 477 de calorii, 6 g de proteine și 39 g de grăsime per porție. Pentru 1,97 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână pentru frișcă, ghimbir măcinat, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. 21 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pumpkin Pot de Crème, Caramel Pumpkin Pot De Crème și Pumpkin Creme Brulee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Combinați smântâna pentru frișcă, 1/4 cană de zahăr, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, cuișoare, piure de dovleac și păstăia și semințele de boabe de vanilie într-o cratiță la foc mediu-mic; aduceți la fiert; se amestecă romul.
Scoateți de pe capacul de căldură și lăsați 15 minute.
Bateți gălbenușurile și 2 linguri de zahăr. Se amestecă 2 linguri din amestecul de smântână.
Turnați amestecul de gălbenușuri de ou în cratița cu amestecul de smântână pentru a face o cremă; se amestecă; fierbeți 3 până la 5 minute.
Aranjați 6 rame într-un vas de copt puțin adânc.
Turnați crema uniform în ramekins.
Turnați apă clocotită în tava de copt până la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți lejer vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crema este aproape întărită, cu un cerc de lichid jiggly rămas în centrul fiecărui ramekin, 25 până la 40 de minute. Se lasă să stea, acoperit lejer cu folie de aluminiu, încă 30 de minute.
Acoperiți fiecare ramekin cu folie de plastic; se da la frigider peste noapte. Acoperiți fiecare cremă cu nuci pecan și sirop de arțar pentru a servi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Pots De Creme. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!