Pumpkin Pot De Creme

Pumpkin Pot De Creme
Pumpkin Pot De Creme este o rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto, cu 6 porții. Acest desert are 477 de calorii, 6 g de proteine și 39 g de grăsime per porție. Pentru 1,97 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână pentru frișcă, ghimbir măcinat, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. 21 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pumpkin Pot de Crème, Caramel Pumpkin Pot De Crème și Pumpkin Creme Brulee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Cuptorul OlandezPentru Cuptorul Olandez
2
Combinați smântâna pentru frișcă, 1/4 cană de zahăr, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, cuișoare, piure de dovleac și păstăia și semințele de boabe de vanilie într-o cratiță la foc mediu-mic; aduceți la fiert; se amestecă romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Orez Arborio Sau Alt Orez Alb Cu Bob ScurtOrez Arborio Sau Alt Orez Alb Cu Bob Scurt
1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch1 Linguriță Extract De Vanilie Sau O Bucată De Vanilie De 1 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Pere Asiatice, Câte 3, SpălatePere Asiatice, Câte 3, Spălate
Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®Arahide Prăjite Cu Miere Fisher®
Sos De Soia învechit întuneric Tamari, Disponibil Pe Culoarul Cu Alimente AsiaticeSos De Soia învechit întuneric Tamari, Disponibil Pe Culoarul Cu Alimente Asiatice
Lapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe CasetăLapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe Casetă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
3 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/23 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
3
Scoateți de pe capacul de căldură și lăsați 15 minute.
4
Bateți gălbenușurile și 2 linguri de zahăr. Se amestecă 2 linguri din amestecul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Prăjitură De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolată Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie1 Amestec De Prăjitură De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolată Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
1 Cană Alune Prajite Uscate Tocate Ușor Sărate1 Cană Alune Prajite Uscate Tocate Ușor Sărate
Lapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe CasetăLapte, Cantitatea Depinde De Marca Budincă, Panou De Bifare Pe Casetă
5
Turnați amestecul de gălbenușuri de ou în cratița cu amestecul de smântână pentru a face o cremă; se amestecă; fierbeți 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Prăjitură De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolată Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie1 Amestec De Prăjitură De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolată Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
1 Cană Alune Prajite Uscate Tocate Ușor Sărate1 Cană Alune Prajite Uscate Tocate Ușor Sărate
Echipamente pe care le vei folosi
3 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/23 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
6
Aranjați 6 rame într-un vas de copt puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De Capsuni Fara ZaharGlazura De Capsuni Fara Zahar
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Turnați crema uniform în ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Turnați apă clocotită în tava de copt până la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți lejer vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească
Echipamente pe care le vei folosi
4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier
Glazura De Capsuni Fara ZaharGlazura De Capsuni Fara Zahar
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crema este aproape întărită, cu un cerc de lichid jiggly rămas în centrul fiecărui ramekin, 25 până la 40 de minute. Se lasă să stea, acoperit lejer cu folie de aluminiu, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier
Pentru Cuptorul OlandezPentru Cuptorul Olandez
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Acoperiți fiecare ramekin cu folie de plastic; se da la frigider peste noapte. Acoperiți fiecare cremă cu nuci pecan și sirop de arțar pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Gumă Mov Mici2 Gumă Mov Mici
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Salsif, DecojitSalsif, Decojit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Pots De Creme. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Pink Moscato. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista