Pumpkin Pie I
Pumpkin Pie I este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 159 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați piure de dovleac, ouă, lapte condensat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Dovleac Plăcintă Scorțișoară Roll Cupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se rumenesc crustele de plăcintă înainte de timp și se răcește.
Se amestecă ouăle, zahărul, condimentele, laptele condensat îndulcit, jumătate și jumătate și dovleacul; se amestecă până când bucățile au dispărut. Nu exagera.
Coaceți plăcintele la 400 de grade F (205 grade C) timp de 45 de minute.
Lăsați să se răcească și serviți. Păstrați resturile în frigider.