Pumpkin Biscotti

Pumpkin Biscotti
Dovleac Biscotti ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă și vegetariană FODMAP are 188 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 37 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pumpkin Pie Biscotti, Pumpkin Biscotti, și Pumpkin Biscotti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți semințele de dovleac într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Între timp, bateți zahărul și untul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt cremoase. Se amestecă dovleacul conservat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați amestecul de copt și condimentul de plăcintă cu dovleac, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
6
Îndoiți ușor semințele de dovleac în amestecul de zahăr. Acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
ZahărZahăr
7
Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într - un buștean ușor aplatizat de 12 x 3 inci pe o foaie de copt ușor unsă, folosind mâinile ușor făinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 325 timp de 35 de minute sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați pe rafturi de sârmă; se răcește complet (aproximativ 1 oră).
10
Tăiați fiecare buștean în diagonală în felii groase de 3/4 inci cu un cuțit zimțat, folosind o mișcare ușoară de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
11
Așezați pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Coaceți la 325 timp de 20 de minute; întoarceți prăjiturile și coaceți încă 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferați pe rafturi de sârmă; se răcește complet (aproximativ 30 de minute). A se păstra în recipiente etanșe până la 4 zile.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista