Pumped-up plăcintă cu nuci Pecan

Pumped-up plăcintă cu nuci Pecan
Pumped-up plăcintă cu nuci pecan necesită în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $12.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 107G de proteine, 235g de grăsime, și un total de 4807 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr brun, nuci prăjite uscate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pumped-up plăcintă cu nuci Pecan, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Smoothie Pompat.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Tatomer Vandenberg Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Tatomer Vandenberg Riesling
Tatomer Vandenberg Riesling
Fructe de piatră și flori albe în buchet. Aceleași fructe continuă aroma împreună cu o textură ceroasă, aproape miere. Potențial excelent de îmbătrânire. Vă rugăm să decanteze.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate75
Revista