Pumn De Fructe De Picnic

Pumn De Fructe De Picnic
Punch de fructe Picnic este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 băutură. Această rețetă face 20 de porții cu 104 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de afine, ghimbir, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pumn De Fructe, Pumn De Fructe, și Pumn De Fructe.

Instrucțiuni

1
Într-un recipient mare, combinați sucurile; la frigider. Chiar înainte de servire, transferați într-un bol cu pumn; se amestecă felii de ghimbir și portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista